23. sep, 2019

CamGirlSugarGirlShowGirl

Ämnet sex, vad som klassas som erotik och som snusk rätt och slätt det har alltid varit en hårfin skillnad, många gånger en tabubelagd fråga. Oftast skämtas det om, tas sällan på allvar, men om man tar det på allvar. Hur ser dagens människor på sex? Och då menar jag inte sex mellan hustru och man, mellan pojkvän och flickvän. jag menar rätt och slätt sex. Sex som man hänger sig åt enbart för njutningens skull och det är allt som betyder något. Hur ser vi på det? Eller hur ser vi på sex som vi tjänar något på utan att man gör det för att man blir tvingad eller inte ser någon annan utväg? Eskort, camgirls, showgirls allt det som man ofta säkert tänkt att stackars tjej hon har väl inget annat val än att sälja sig själv.
Men är det verkligen sant i alla lägen? Kanske finns de dem som möjligtvis kommer in på det för att man är i behov utav pengar men stannar i det för att man njuter? Många av er vill säkert inte ens tänka tanken men jag kastar ut den där iallafall för de finns dem som älskar sex, passionen och njutningen mer än allt annat här i livet och det behöver inte vara något fult, tabubelagt och skamligt.

Jag har läst tre erotik e-noveller skrivna av Lisa Vild, Camgirl, sugergirl, showgirl

Camgirl som är första delen i trilogin handlar om en ung kvinna vid namn Ella. Och Ella är i desperat behov utav pengar så hon gör något som hon aldrig innan haft en tanke på att ens överväga. Ella är oerfaren men denna nya erfarenhet är inte alls vad hon trodde och det känns så rätt.
I fortsättningen Sugargirl lär Ella känna en äldre och väldigt förmögen man som vill ge henne allt hon pekar på i utbyte mot hennes umgänge. Den sommaren fylls Ellas liv av lyxiga middagar, exklusiva kläder, resande och ännu ett nytt sexuellt uppvaknande. 
Ella har under de senaste somrarna utfortskat sin sexualitet, i och med det fann hon även sig själv men denna sommaren tar hon det hela till en helt ny nivå i sista delen Showgirl. Och Ella finner sig själv ge sig in i showindustrin som dansös på en burlesqueklubb. Till sin förvåningen får rampljuset henne att känna sig levande och när showen är över hänger hon sig åt njutning med nya bekantskaper.

Visst har jag läst erotik innan, jag menar de flesta av oss har givetvis läst eller åtminstone hört fifty shades of greytrilogin som det blev stort rabalder kring. Jag var inget undantag, jag formligen plöjde igenom dem när de kom ut och har gjort så ett flertal gånger efter det. 
Denna novelltrilogin var ärlig, fängslande, lustfylld och alldes för kort. Skulle mer än gärna läst desto mer om denna fängslande dam Ella. Så jag rekomenderar den starkt till er som tycker om att läsa erotik. Men för er lite känsligare så kan detta kanske vara en bra idé för att utmana er själva, det kan vara ett uppvaknande.

Tack till Lisa Vild som gav mig chansen att läsa och rescensera hennes noveller.

/E