12. okt, 2018

En enda natt

Böcker fulla med passion är en genre jag alltid har känt mig dragen till. Jag började som de flesta i min tonår med harlequin böcker och det eskalerade till fifty shades of grey serien som har blivit väldigt populär och har även blivit en av mina absoluta favorit serier men Simona Ahrnstedt serie som börjar med en enda natt blev snabbt en stor favorit och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Stort cred till henne som lyckades skapa en serie full av passion, hämnd och omöjlig kärlek.

 

En enda natt av Simone Ahrnstedt

Natalia De la Grip är namnet på en av sveriges skickligaste finanskvinnor.
Natalia är född i en familj som tillhör eliten och överklassen men trots det har hon valt att gå sin egen väg i livet. Natalias största mål just nu och som hon vill mer än något annat är att få en ledande position i familjens imperium vilket inte blir lätt då hon är kvinna.
David Hammar har lyckats slå sig upp till att bli en förmögen riskkapitalist, han är beundrad och avskydd. Ökänd. Davids livsmål är att krossa familjen De la Grip det är en agenda han har planerat i hela sitt liv, det enda han har strävat efter.
Natalia och David möts över en affärslunch, de blir chockade över hur stark attraktionen emellan dem är. De försöker stå emot men attraktionens kraft väger tyngre och trots att relationen är otänkbar så upplever de en oförglömlig natt tillsammans.

 

Denna boken kan man likna vid en vuxenversion av tv serien Gossip Girl. Den tecknar upp finansvärlden som är full av hämnd, makt och intriger. Men under ytan pyr det av kärlek och massvis av passion. Läs den säger jag bara. Läs och njut. Simona Ahrnstedt blev snabbt och intensivt en av mina favorit författare och jag kan med gott samvete säga att jag kommer lägga vantarna på alla hennes böcker.

 

/E